Stadsbiblioteket öppnar igen

Konst-kit

KONST-KIT: Spika din egen installation

Hur skapar man bilder av tråd? Under sommaren 2021 pågår utställningen ”Flicker Light, Shimmering Dark” med konstnären Klara Berge på Kulturcentrum Ronneby konsthall. Klara arbetar mycket med textila material som tråd, garn eller väv. Utställningens namn kan översättas till ”Flimrande Ljus, Skimrande Mörker”. Det låter lite poetiskt och magiskt.

Bli inspirerad av konstnären Klara Berge och skapa tråd-spik-konst av materialet som du hittar i sommarens Konst-kit.

Var hittar du ditt kreativa Konst-kit?
Under sommaren hittar du 50 exemplar av Konst-kiten på Biblioteket i Karlshamn.

För inspiration kan du besöka Kulturcentrum Ronneby konsthalls utställningar med Klara Berge, Jesper Nyrén och Lars Stenstad.
När: 12 juni – 29 aug
Öppettider: Tis – fre, 11 – 16
Lör – sön, 11 – 15

Fri entré.

Sommarens Konst-kit är ett samarbetsprojekt mellan Karlshamns kommun, Kulturcentrum Ronneby konsthall / Ronneby kommun och Konst i Blekinge / Region Blekinge.

Foto: Karin Sandahl Andrén