Utökad service på våra lokalbibliotek

Nu kan du hämta dina reserverade böcker på biblioteken i Hällaryd, Mörrum, Stenbacka och Svängsta!

Biblioteket utökar sin tjänst med hämtning av reserverade böcker. Från och med onsdag den 17 mars kan du hämta reserverade böcker på alla våra bibliotek.

Kontakta Karlshamns Stadsbibliotek om du vill ändra hämtställe på telefon 0454-812 40 eller via mejl bibliotek.karlshamn@karlshamn.se

Hällaryds bibliotek har utlämning på måndagar och onsdagar. Ring 0454-30 76 08 för att boka tid.

Stenbacka och Svängsta bibliotek har utlämning på onsdagar mellan klockan 13.00 -17.00. Ingen tidsbokning.

Mörrums bibliotek har utlämning på torsdagar mellan klockan 13.00 -17.00. Ingen tidsbokning.

Tänk på att hålla avstånd om det är fler som kommer samtidigt. Bibliotekens lokaler fortsätter att hålla stängt tills vidare.