Biblioteken i Karlshamn har öppet som vanligt!

Barnavdelningen

Biblioteken i Karlshamn har öppet som vanligt!

I dagsläget prioriterar vi bemanning av biblioteken och ställer därför tills vidare in planerade arrangemang. Arrangemang i samarbete med andra aktörer kan komma att ställas in, håll utkik på vår hemsida!

Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka biblioteken. Känner du dig sjuk ber vi dig att stanna hemma tills du är frisk.

Som besökare ska du följa de generella råden från Folkhälsomyndigheten:

• Stanna hemma om du är sjuk
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Hosta och nys i armvecket, då hindrar du smitta från att spridas i din omgivning
  • Tänk på att hålla avstånd till andra personer för att undvika smittspridning

På biblioteken och på vår hemsida kan du ta del av information om coronaviruset/covid-19. Du hittar även länkar till olika myndigheter och officiella informationskanaler.

Om du inte vill eller kan komma till biblioteket går det bra att låna om och reservera via vår hemsida, eller genom att mejla eller ringa oss.
Våra bokinkast är öppna dygnet runt. Du kan även läsa och lyssna på e-böcker hemifrån via appen Biblio, samt via www.karlshamn.elib.se.

Dessutom kan du använda appen Pressreader för att läsa tidningen hemma i hela sextio dagar från det att du varit uppkopplad mot bibliotekets wifi, istället för de vanliga 72 timmarna. Du kan läsa mer om Pressreader på följande länk: www.bibliotek.karlshamn.se/e-tidningar-och-databaser

Kontakta Karlshamns Stadsbibliotek

Telefon: 0454 – 812 40