9693
På Y-fronten intet nytt eller Jakten på den nya mansrollen / Peter Eriksson ; [illustrationer: Jenny Holmlund]
På Y-fronten intet nytt eller Jakten på den nya mansrollen / Peter Eriksson ; [illustrationer: Jenny Holmlund]
Av: Eriksson, Peter 1968-
Utgivningsår: 2006
Språk: Svenska
Hylla: Ohj
Medietyp: Bok
Förlag: DN
ISBN: 91-7588-701-0 978-91-7588-701-2
Omfång: 321 s. ill.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Författaren skriver satiriskt om vad det innebär att vara man idag. Han ställer frågor som: Varför får män inte vara skogalna eller tokiga i såpoperor? Vad är det som är så kul på jobbet, eftersom män hellre är där än hemma med familjen? Varför är de flesta män mer rädda för bögar än för att råka ut för en trafikolycka?

Här finns titeln:

Loading...
Författarens funderingar och åsikter tillsammans med undersökningar och fakta om mannens liv. Det handlar om det mesta som homosexualitet, sex, klädsel, smink, relationer med kvinnor, kroppsfixering, gråt, barn och föräldraledighet. Att höra denna som ljudbok är i mycket som att lyssna på en stand up komiker även om det förkommer en del mycket allvarliga ämnen också. Boken som nog mest är tänkt för manliga läsare kan även vara värd att läsa för kvinnor. Och kanske är det mest kvinnor som roas av de kommentarer som författaren gör om männen.
2017-04-11
gun5
SNOKA-bibliotek

Andra titlar av samma författare

79828
Av: Eriksson, Peter

Liknande titlar

76848
X Y
Av: Badinter, Elisabeth

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar